Wat zijn de voordelen van een eigen spa?

Voor veel mensen is het toch eigenlijk wel een droom om een kleine wellness in de tuin te kunnen creeeren, dit kan op verschillende manieren, zo vinden sommige mensen het fijn om lekker in een sauna te zitten en willen zij dit graag in hun eigen tuin, terwijl anderen veel liever een lekkere jacuzzi willen of zelfs besluiten om voor een zwemspa te gaan. Vaak vinden zij dit toch een te grote investering en besluiten zij om dit niet te doen, toch biedt het best wel wat voordelen en kun je er maar beter serieus over nadenken voordat je besluit om het plan maar meteen van tafel te vegen.

Waarom een jacuzzi?

Een jacuzzi in eigen tuin kan voor een hoop ontspanning zorgen, je kunt ‘s avonds lekker tot rust komen wanneer je samen met je partner lekker in de jacuzzi gaat zitten en eens lekker de dag kunt bespreken terwijl je gemasseerd wordt door de jets die in de zit- of ligvlakken van de jacuzzi geintegreerd zijn. Deze kun je zelf instellen, zodat je zelf kunt kijken hoe hard je gemaseerd wil worden of juist niet. Er zijn zelfs jacuzzi’s te vinden die jou masseren op de maat van de muziek of waarin je zelfs televisie kunt kijken, dan heb je geen bank meer nodig.

Een zwemspa in de tuin

Een andere optie, die misschien iets minder bekend is, maar niet minder voordelen heeft, is een zwemspa. Dit is eigenlijk een hele lange jacuzzi met een aantal sterke jets, waarin je tegen een sterke stroom in kunt zwemmen. Zo hoef je geen baantjes te trekken waarbij je iedere keer van de ene kant van het bad naar de andere kant hoeft te zwemmen. Wanneer je uitgezwommen bent, kun je bij veel zwemspa’s in het andere gedeelte van het bad genieten van een jacuzzi, zodat je sport en ontspanning dichtbij elkaar hebt en je niet meer naar de sportschool hoeft om te bewegen en je lekker je spieren meteen kunt laten masseren door het bad.

Wat zijn de voordelen van een eigen spa?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Schuiven naar boven